Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 100 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

Elektrische step uitgelicht: Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30 II

Introductie van de Segway MAX G30 II

De Segway Kickscooter MAX G30 II is een elektrische step die door Segway-Ninebot Inc wordt geproduceerd. Deze step is speciaal ontworpen voor mensen die van A naar B willen reizen op een milieuvriendelijke manier. Het is een krachtige en efficiënte step met een actieradius van maximaal 65 km en een topsnelheid van 25 km/h.

ninebot by segway kickscooter max g30 ii e step actieradius 65km 1 3 - Elektrische Step WereldDe kenmerken van de Segway MAX G30 II

De Segway Kickscooter MAX G30 II is uitgerust met veel kenmerken om de best mogelijke rijervaring te bieden. Het is voorzien van twee krachtige motoren, een sterk en licht aluminium frame, een krachtige verlichting, een LCD-scherm voor navigatie en veel meer. Daarnaast biedt de step veel comfort met het dubbel geconfigureerde veertype, een verstelbare stuurhoogte, een comfortabele zitplaats en verende voorwielen.

De Segway Kickscooter MAX G30 II is voorzien van alle vereiste technologieën voor de best mogelijke prestaties. Het heeft een Li-ion battery met een capaciteit van 551 Wh en een Dual Smart Battery Management System (BSM) om de batterij te beschermen. De verende voorwielen absorberen de schokken van de wegen en de dubbel geconfigureerde veren dempen de trillingen. 

ninebot by segway kickscooter max g30 ii e step actieradius 65km 1 4 - Elektrische Step Wereld

De veiligheid van de Segway MAX G30 II

De Segway Kickscooter MAX G30 II is ontworpen met de nieuwste veiligheidstechnologieën voor een veilige rijervaring. Het heeft een slimme batterijbeheersysteem (BSM) dat de batterij beschermt tegen overbelasting en een mechanisch remsysteem dat de snelheid van de step regelt.

Om de veiligheid van de rijder te garanderen, is de step uitgerust met een dubbel geconfigureerde schokdemper voor de best mogelijke stuurprecisie en controle. De stuurhoogte is zoals eerder gezegd ook verstelbaar om ervoor te zorgen dat de rijder comfortabel en veilig kan rijden.

De step is daarnaast uitgerust met een krachtige verlichting voor een betere zichtbaarheid in het donker. De verlichting is verdeeld over voor- en achterkant.

ninebot by segway kickscooter max g30 ii e step actieradius 65km 1 6 - Elektrische Step Wereld

Conclusie

De Segway Kickscooter MAX G30 II is een krachtige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke elektrische step die is ontworpen om mensen comfortabel en veilig te vervoeren. Het heeft een actieradius van maximaal 65 km en een topsnelheid van 25 km/h. Het is uitgerust met veel kenmerken, waaronder twee krachtige motoren, een sterk en licht aluminium frame, een krachtige verlichting, een LCD-scherm voor navigatie en vele andere. De step heeft ook veel veiligheidstechnologieën, waaronder een slimme batterijbeheersysteem, een mechanisch remsysteem, een dubbel geconfigureerde schokdemper en verstelbare stuurhoogte.

Het is ook zeer voordelig voor het milieu en veel goedkoper dan andere vervoersmiddelen, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare manier om zich te verplaatsen.

Segway Max G30 II kopen

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks de laatste updates over elektrische steps in je mailbox.

Gerelateerde artikelen

assortiment

De meest populaire elektrische step deals in Nederland

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash