Over ons

Elektrische Step Wereld richt zich op zowel informatie voorziening als verkoopadvies voor de elektrische step in Nederland.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash

Pre-corona reisde een 25 tot 50 jarige Nederlander gemiddeld 45 kilometer per dag (bron, CBS.nl). Veel van die kilometers spendeerde men daarvan in een overvolle trein of een tergend langzaam voortbewegende file. Helaas stopte de ergernis daar niet. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming moest men nog een flink stuk lopen, of gestrest zoeken naar die ene (dure) parkeerplek. Is er ook maar iemand die dat in 2020 of 2021 heeft gemist?

De oplossing

Het zal je niet verrassen dat wij van mening zijn dat een Elektrische step de ideale oplossing is voor dit probleem. Een step helpt je ontsnappen aan de massa, en geeft je de vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan (of ja, rijden) waar en wanneer jij dat wilt. Voor afstanden minder dan 25 kilometer is een elektrische step wat ons betreft het perfecte vervoersmiddel. De betere elektrische steps halen met gemak snelheden van 20 tot wel 30 kilometer per uur. De combinatie van snelheid en wendbaarheid geven je daarbij elke rit weer een gezonde dosis natuurlijke dopamine. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming? Je lichte en compacte reismaatje neem je zo mee in de hand.

Onze missie

We zijn Elektrische Step Wereld begonnen omdat we overtuigd zijn van het nut van elektrische steps. Via onze website willen we je enerzijds op de hoogte houden over alle ontwikkelingen omtrent elektrische steps: zowel op het gebied van wetgeving, advies als nieuws. Anderzijds willen we je helpen bij het kiezen van de beste elektrische step voor jou. Zo biedt Elektrische Step Wereld alles wat je zoekt over dit onderwerp op één plek!

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

6171d21f24fcdf85fc0c5cba_5f7084064595ad1ed0bfc128_martin-katler-r9gEejXAU3Y-unsplash-p-800