Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 100 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

De nieuwste elektrische steps van juli 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van juli, waarin we een kijkje nemen naar de nieuwste toevoegingen aan het steeds groter wordende assortiment elektrische steps. Of je nu een step zoekt voor woon-werkverkeer, voor recreatief gebruik, of voor de pure sensatie van snelheid, wij geven je een overzicht van de nieuwste opties op de markt. Lees verder om te ontdekken welke nieuwe elektrische steps deze maand aan onze vergelijkingslijst zijn toegevoegd.

Pro-tip: Bij het kiezen van je elektrische step, kijk niet alleen naar de maximale snelheid en het bereik, maar ook naar het gewicht en het gebruikte materiaal. Dit helpt je om een step te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Voor meer tips en adviezen, bekijk onze blog over elektrische steps.

Elektrische step – SturdyMove Aovo M365 PRO – 31 km/u – Bereik ±35km – 350w – 10.5ah – E-Step – Electric Scooter – Smartphone App – Cruise Control…

Vanaf €349
Deze elektrische step van SturdyMove in het zwart heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (massieve banden). De step weegt 0 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
elektrische step sturdymove aovo m365 pro 31 km u bereik 35km 350w - Elektrische Step Wereld

Elektrische step – SturdyMove Aovo M365 PRO – E-Step – Electric Scooter – 31 km/u – 350w – 10.5ah – Bereik 30/35km – Smartphone App – Cruise…

Vanaf €349
Deze elektrische step van SturdyMove in het zwart heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (massieve banden). De step weegt 15 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
elektrische step sturdymove aovo m365 pro e step electric scooter 31 - Elektrische Step Wereld

RCB Elektrische step kinderen – Verlichting – 16 km/u – max 50 kg- Bluetooth – Zwart

Vanaf €179.99
Deze elektrische step van RCB in het zwart heeft een bereik van tot 10 km en een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h. Deze step is uitgerust met 7 inch banden (massieve banden). De step weegt 6.7 kg, heeft een frame gemaakt van 100% gerecycled aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 50 kg.

Bekijk deze elektrische step
rcb elektrische step kinderen verlichting 16 km u max 50 kg bluetooth - Elektrische Step Wereld

En dat waren de nieuw toegevoegde elektrische steps voor de maand juli! Elk model dat we hebben belicht is gloednieuw op de markt en biedt unieke voordelen, variërend van vermogen tot duurzaamheid. Als je overweegt om een elektrische step te kopen, hopen we dat ons overzicht je helpt om inzicht te krijgen in de nieuwste opties. Vergeet niet, we updaten onze lijst elke maand met nieuwe modellen, dus houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de wereld van elektrische steps. We zien je graag terug in augustus!

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks de laatste updates over elektrische steps in je mailbox.

Gerelateerde artikelen

Advies

De nieuwste elektrische steps van november 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van november, waarin we de schijnwerpers zetten op de meest recente innovaties in de fascinerende wereld van elektrische steps. Of

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash