Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 200 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

Motie in Tweede Kamer goedgekeurd om LEV’s zo snel mogelijk toe te staan

Cem Laçin (SP) heeft een motie ingediend bij de Tweede Kamer om, zo staat omschreven, “na publicatie van het definitieve toelatingskader alles op alles te zetten om de toelating van LEV’s (Light Electric Vehicles) zo snel mogelijk toe te staan”. De volledige motie van Cem Laçin is hier terug te lezen. Helaas is deze motie weinig concreets en biedt het geen enkele garantie voor een spoedig legalisatie van de elektrische step. Echter is dit zeker een stap in de goede richting en hopen we dat Cem Laçin zich gesterkt voelt om met deze goedgekeurde motie op zak het onderwerp hoger op de agenda van het ministerie te krijgen.

Naast deze motie heeft Cem Laçin eerder al schriftelijk inbreng geleverd bij Verkeersveiligheid over het toelaten van licht elektrische voertuigen (LEV’s)

 

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

En ontvang een alle updates over elektrische steps in nederland

Gerelateerde artikelen

Keuzehulp

Welke elektrische step past bij jou?

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een elektrische step? Met keuze uit een assortiment van meer dan honderd elektrische steps vergt het

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash