Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 100 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

De nieuwste elektrische steps van november 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van november, waarin we de schijnwerpers zetten op de meest recente innovaties in de fascinerende wereld van elektrische steps. Of je nu een step nodig hebt voor je dagelijkse woon-werkrit, weekendescapades of gewoon om de straten te verkennen, wij presenteren je de nieuwste modellen die net zijn binnengerold. Laten we eens kijken welke “elektrische steps” in november aan onze vergelijkingslijst zijn toegevoegd.

Pro-tip: Bij het kiezen van je elektrische step, kijk niet alleen naar de maximale snelheid en het bereik, maar ook naar het gewicht en het gebruikte materiaal. Dit helpt je om een step te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Voor meer tips en adviezen, bekijk onze blog over elektrische steps.

Ninebot Kickscooter – E2 Pro E Powered by Segway – E-step – Actieradius: 35km – Snelheid: 25km/h – Officieel Benelux model

Vanaf €399
Deze elektrische step van Segway-Ninebot in het donkergrijs heeft een bereik van meer dan 20 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 10 inch banden (luchtbanden). De step weegt 18.8 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 100 kg.

Bekijk deze elektrische step
ninebot kickscooter e2 pro e powered by segway e step actieradius 35km - Elektrische Step Wereld

UrbMob Kick&Go – Elektrische Step | Legaal in Nederland | Tot 25km/h & 35KM bereik | Inclusief display & gereedschap set | Electrische steps voor volwassenen | E-step is inklapbaar

Vanaf €599.99
Deze elektrische step van Urbmob in het kick&go heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (luchtbanden). De step weegt 11 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
urbmob kick go elektrische step legaal in nederland tot 25km h 35km - Elektrische Step Wereld

Black Friday Sale – Elektrische Step – 25 km/h – Inklapbaar – Cruise Control – Mobile App – LED Koplamp

Vanaf €259.95
Deze elektrische step van OOKTEK in het zwart heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (massieve banden). De step weegt 12.5 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 110 kg.

Bekijk deze elektrische step
black friday sale elektrische step 25 km h inklapbaar cruise control - Elektrische Step Wereld

En zo presenteren we de nieuwkomers onder de elektrische steps voor de maand november! Elk model dat we hier uitlichten, betreedt vers het toneel en biedt een breed scala aan voordelen, van topprestaties tot ongeëvenaarde duurzaamheid. Als je eraan denkt een “elektrische step te kopen”, hopen we dat dit overzicht je gidst door de meest actuele keuzes. Onthoud dat we onze lijst elke maand bijwerken met het nieuwste van het nieuwste, dus blijf ons volgen voor de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van elektrische steps. We hopen je in december weer te mogen verwelkomen!

Onze missie is om je altijd van de meest accurate en actuele informatie te voorzien wanneer het aankomt op elektrische steps. Met de focus op diepgaande details, willen we dat je vol vertrouwen de beste keuze maakt voor jouw behoeften.

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks de laatste updates over elektrische steps in je mailbox.

Gerelateerde artikelen

Advies

De nieuwste elektrische steps van november 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van november, waarin we de schijnwerpers zetten op de meest recente innovaties in de fascinerende wereld van elektrische steps. Of

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash