Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 100 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

Motie in Tweede Kamer goedgekeurd om LEV’s zo snel mogelijk toe te staan

Cem Laçin (SP) heeft een motie ingediend bij de Tweede Kamer om, zo staat omschreven, “na publicatie van het definitieve toelatingskader alles op alles te zetten om de toelating van LEV’s (Light Electric Vehicles) zo snel mogelijk toe te staan”. De volledige motie van Cem Laçin is hier terug te lezen. Helaas is deze motie weinig concreets en biedt het geen enkele garantie voor een spoedig legalisatie van de elektrische step. Echter is dit zeker een stap in de goede richting en hopen we dat Cem Laçin zich gesterkt voelt om met deze goedgekeurde motie op zak het onderwerp hoger op de agenda van het ministerie te krijgen.

Naast deze motie heeft Cem Laçin eerder al schriftelijk inbreng geleverd bij Verkeersveiligheid over het toelaten van licht elektrische voertuigen (LEV’s)

 

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks de laatste updates over elektrische steps in je mailbox.

Gerelateerde artikelen

Advies

De nieuwste elektrische steps van november 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van november, waarin we de schijnwerpers zetten op de meest recente innovaties in de fascinerende wereld van elektrische steps. Of

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash