Alles over elektrische steps op één plek
Meer dan 100 e-steps in ons assortiment
Keuzehulp bij de beste e-step voor jou!

De nieuwste elektrische steps van oktober 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van oktober, waar we de spotlight richten op de nieuwste modellen in de boeiende wereld van elektrische steps. Of je nu een step zoekt voor de dagelijkse rit naar kantoor, spontane avonturen of gewoon voor het plezier van het rijden, wij brengen je op de hoogte van de meest recente toevoegingen aan de markt. Ontdek welke “elektrische steps” er in oktober aan onze uitgebreide vergelijkingslijst zijn toegevoegd.

Pro-tip: Bij het kiezen van je elektrische step, kijk niet alleen naar de maximale snelheid en het bereik, maar ook naar het gewicht en het gebruikte materiaal. Dit helpt je om een step te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Voor meer tips en adviezen, bekijk onze blog over elektrische steps.

Yadea KS6 Pro Elektrische steps-Kick Scooter met 500W motor- 34 mijl bereik-max snelheid 18.6 Mph-10 “zelfherstellende tubeless banden-drievoudig remsysteem- opvouwbare…

Vanaf €799
Deze elektrische step van yadea in het grijs heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h. De step weegt 21.6 kg, heeft een frame gemaakt van abs, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 109 kg.

Bekijk deze elektrische step
yadea ks6 pro elektrische steps kick scooter met 500w motor 34 mijl 42 - Elektrische Step Wereld

Voltrides Elektrische step voor volwassenen – 400W – 10inch – 15Ah accu

Vanaf €399
Deze elektrische step van Voltrides in het zwart heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 10 inch banden (massieve banden). De step weegt 12 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
voltrides elektrische step voor volwassenen 400w 10inch 15ah accu - Elektrische Step Wereld

Tuya Stay-on – Elektrische Step met Krachtige 350W Motor – Snelheid tot 31km/h – Bereik tot 30km – Compact Inklapbaar – Inclusief Smart-App

Vanaf €299
Deze elektrische step van Stay-on in het m365 tuya heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (massieve banden). De step weegt 12 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
tuya stay on elektrische step met krachtige 350w motor snelheid tot 50 - Elektrische Step Wereld

UrbMob Kick&GO – LEGALE elektrische step

Vanaf €599
Deze elektrische step van Urbmob in het zwart heeft een bereik van meer dan 20 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h. Deze step is uitgerust met 8.5 inch banden (massieve banden). De step weegt 15 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 100 kg. De minimale aanbevolen leeftijd voor deze elektrische step is 14 jaar.

Bekijk deze elektrische step
UrbMob Kick&GO - LEGALE elektrische step

Mi Smart Electric Folding Bike – black – Elektrische Step

Vanaf €999.95
Deze elektrische step van Xiaomi in het zwart heeft een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h.

Bekijk deze elektrische step
mi smart electric folding bike black elektrische step - Elektrische Step Wereld

Xiaomi M365 PRO E-scooter – Elektrische Step – 20KM bereik

Vanaf €579.95
Deze elektrische step van Xiaomi in het zwart heeft een bereik van meer dan 20 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 85 inch banden (luchtbanden). De step weegt 15 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
xiaomi m365 pro e scooter elektrische step 20km bereik - Elektrische Step Wereld

Elektrische Scooter 4 Lite EU: een handige en efficiënte manier van vervoer in de stad

Vanaf €469.95
Deze elektrische step van Xiaomi in het zwart 3 heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 10 inch banden (luchtbanden). De step weegt 15.6 kg, heeft een frame gemaakt van metaal, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 100 kg.

Bekijk deze elektrische step
elektrische scooter 4 lite eu een handige en efficiente manier van vervoer - Elektrische Step Wereld

5th Wheel Elektrische Step voor volwassenen | 10 inch Wielen E-Step | Voor en Achter LED Richtingaanwijzer | Schokbestendige | Super Licht | Beriek…

Vanaf €449
Deze elektrische step van 5th wheel in het grey (7.5ah 32km) heeft een bereik van meer dan 20 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 10 inch banden (massieve banden). De step weegt 14.6 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 120 kg.

Bekijk deze elektrische step
5th wheel elektrische step voor volwassenen 10 inch wielen e step voor en 50 - Elektrische Step Wereld

Ninebot Kickscooter E2 E Plus Powered by Segway – E-step – Actieradius: 25km – Snelheid: 25km/h – Officieel Benelux model

Vanaf €319
Deze elektrische step van Segway-Ninebot in het zwart heeft een bereik van meer dan 20 km en een maximale snelheid van 20 tot 25 km/h, meer dan 25 km/h. Deze step is uitgerust met 7.8 inch banden (luchtbanden). De step weegt 14.4 kg, heeft een frame gemaakt van aluminium, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 90 kg.

Bekijk deze elektrische step
ninebot kickscooter e2 e plus powered by segway e step actieradius 25km 90 - Elektrische Step Wereld

Yadea KS6 Pro Elektrische steps-Kick Scooter met 500W motor- 34 mijl bereik-max snelheid 18.6 Mph-10 “zelfherstellende tubeless banden-drievoudig…

Vanaf €799
Deze elektrische step van yadea in het grijs heeft een bereik van 0 tot 75 km en een maximale snelheid van 15 tot 20 km/h. De step weegt 21.6 kg, heeft een frame gemaakt van abs, en kan een totaal maximaal toegestaan gewicht aan van 109 kg.

Bekijk deze elektrische step
yadea ks6 pro elektrische steps kick scooter met 500w motor 34 mijl 35 - Elektrische Step Wereld

Daar hebben we ze, de gloednieuwe elektrische steps van oktober! Elk model dat we presenteren, is een nieuwe ster aan het firmament en brengt zijn eigen reeks voordelen met zich mee, variërend van topklasse prestaties tot robuuste bouwkwaliteit. Als je overweegt een “elektrische step te kopen”, hopen we dat dit overzicht je een duidelijk beeld geeft van de laatste en beste opties. Vergeet niet dat we onze lijst elke maand vernieuwen met de nieuwste modellen, dus blijf op de hoogte voor de meest actuele inzichten in de wereld van elektrische steps. We kijken ernaar uit je in november weer te begroeten!

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor de meest betrouwbare en actuele informatie over elektrische steps. We streven ernaar je te voorzien van diepgaande details, zodat je met vertrouwen de stap kunt maken naar je volgende aankoop.

Deel dit artikel

Abboneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang maandelijks de laatste updates over elektrische steps in je mailbox.

Gerelateerde artikelen

Advies

De nieuwste elektrische steps van november 2023

Welkom bij onze maandelijkse update van november, waarin we de schijnwerpers zetten op de meest recente innovaties in de fascinerende wereld van elektrische steps. Of

Elektrische Step kopen?

Wij hebben alle populaire steps op de nederlandse markt geselecteerd en gerangschikt zodat je altijd de perfecte step voor jou kunt vinden.

mearth-electric-scooter-NolhFLrrjb4-unsplash